Bivši zadrugar Stefan Karić je nakon tri dana bjekstav , prijavio se u policiji u Sremskoj Mitrovici , nakon što ga je Nataša Sevija optužila da ju je krvnički pretukao u noći između 30 . aprila i 1. maja. Po Natašinim tvrdnjama je Stefan pobjegao sa lica mjesta , nakon što joj je naio teške tjelesne povrede i policija je sve vrijeme tragala za njim . Međutim , on se jučer pojavio sa svojim advokatom ispred MUP.a gdje je određen pritvor na 48h.

 

 

Njegov otac Osma je nakon saznanja šta je njegov sin uradio , oštro osudio njegovo ponašanje , te kako Stefan več neko vrijeme ne živi u porodičnoj kući , Osman nije znao gdje se on nalazi. Međutim sada je Osman za medije priznao , da se jučer čuo sa Stefanom dok je on bio na putu za Sremsku Mitrovicu. Naime , Stefan je išao u policiju da se preda , a kako mu je određen pritvor , Osman se više nije imao prilike s njim čuti. Te je naglasio da se dalje neće oglašavati u svrhu daljeg toga istrage.

 

 

Stefanov advokat je rekao da ukoliko se Stefan proglasi krivim , prijeti mu zatvorska kazna u trajanju od šest mjeseci do pet godina . Ostao je trnutno zadržan u pritvoru , a sutra ili prekosutra će biti izveden ped tužioca .Stefanov advokat je izjavio da se Stefan osjeća dobro , te da je spreman na proces , te je dodao da Stefanu nije uručen nikakav poziv , nego je bila raspisana potraga . Tamo se navodi da je pobjegao sa lica mjesta , što nije tačno a sada se javio sa svojim braniiocem.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here