Nakon kratke i teške bolesti , u 69.godini, snoć nas je napustio pjevač Jasmin Stavros, koji je već neko brijeme bolovao od raka kostiju. Naime , njehgove kolege se opraštaju od njega putem društvenih mreža , a Jasmin je iza sebe ostavio nevjerovatno naslijeđe.

 

 

Iza Jasmina je ostala supruga Žarka , s kojom je bio u prau preko 40.godina. Iako je Jasmin u mladosti imao veoma buran život kako je kazao njegova Žarka ga je promijenila. Jasmin je jedne prilike za medije ispričao svoj početak ljubavi za Žarkom.

-Njeni roditelji me nisu željeli za zeta . Ona je bila kao ađeo , svetac a ja sam bio čovjek koji je dotakao dno života, živio razvratno do bola sve dok je nisam sreo. Tada sam se promijenio i odrekao se svojih poroka. Tražio sam dozvolu od njenog pokojnog oca da se dopisujem s njom , ali on me nije prepoznao . Naime , morao sam da se ošišam za Rusiju . Požalio sam se Žarki da njezin otac neće da razgovara samnom i da moram u Rusiju na šest mjeseci za nedjelju dana , pa smo se jednog četvrtka brzo vjenčali i zajedno otišli u Rusiju.

 

 

Jasmin i Žarka su živjeli nedaleko od Jastrebarskog , a bili su u braku preko 40.godina , i dobili su dvoje djece , sinove Milu i Krešimira. Jasmin je rekao da je njegova žena bila puna razumijevanja te da je bila tolerantna. Uvijek je isticao da nije lako biti žena nekoga ko radi posao kao on . Ona je bila ta koja je povukla balans mira i ljubavi i u svakoj situaciji Jasminu govorila kako da stoji. Način na koji su živjeli u vrijeme pandemije je čist dokaz da se razumiju i da su bili najpotrebniji jedno drugome. Kada su imali krize i nesuglasice išli su kod sveštenika na razgovore i to nam je pomoglo .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here