Svetlana Ceca Ražnatović,je jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu , a čiji je privatni život uvijek zanimljiv kako medijima tako i javnosti. Tako su njena djeca zahvaljujući svojim roditeljima također postali na neki način javne ličnosti. Poznato je da se Ceca nakon smrti supruge odlučila posvetiti odgoju djece, kao u svojoj karijeri iu oba slučaja je uspjela.

 

 

Poznato je da su Cecin sin Veljko i kćerka Anastasija izrasli u lijepe , poštene i uspješne mlade ljude. Veljko je uspješni bokser, te je oženjen i ima dva sina. Anastasija je krenula pjevačkom stazom, snimila nekoliko pjesama, pa se trenutno povukla sa scene jer je i ona bila u drugom stanju. Naime, Anastasija sa svojim izabranikom Fudbalerom Nemanjom Gudeljom čekala svoje prvo dijete, međutim , desilo se nešto strašo za ovaj mladi par. Oni su izgubili bebu. Tužnu vijest o gubitku bebe je podijelio Nemanja na svom Instagram profilu , dok je Anastasija nakon strašnog gubitka ugasila sve naloge na društvenim mrežama , očigledno želi sama u miru da odboluje.

 

 

Kako mediji doznaju Anastasija se prije nekoliko dana vratila u Beograd , i svi bruje o Nemanjibom i njenom raskidu, mada je više onih koji misle da se Anastasija vratila u porodični dom kako bi uz pomoć majek lakše prebrodila težak period u svom životu.Nemanjine objave na društvenim mrežama predhodnih dana dokazuju da su njih dvje još uvijek zajedno i da se vole , što dokazuje da ih je bol zbog njihovog gubitka još više zbližio . Nemanjin klub je prije nekoliko dana igrao u Budimpešti , a Anastasija je išla da bdri svoga dečka i našla mu se u zagrljaju na terenu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here