Poznata pjevačica Andreana Čekić , je jedne prilike tokom gostovanja u jednoj emisiji ispričala šta se dešavalo u njenom braku sa Ivam Miladinovićem , a sve to je bilo daleko od očiju javnosti , te su mnogi mislili kako oni imaju savršeno skladan brak.

 

 

Naime , Andriana je u svom gostovanju 2019.godine ispričala , kako ju je klavijaturista psihički zlostavljao , te da je s njom bio samo iz koristi , i nikada je nije tretirao kao ženu i suprugu . Ivan je Andreanu psihički maltretirao na taj način što ju je ponižavao pred saradnicima , a sve to kako bi nju napravio malom a sebe velikim , pa ju je čak i tjerao da pije kada radi , jer joj je više puta govorio da kada ne pie onda ne zna da pjeva.

 

 

Pjevačica je dodala da su tom vrijeđanju jedne prilike i prisustvovali i njen prijatelj Saša Lazić , kao i Emir Đulović , te su bili zgranuti. Andreana je priznala da su Ivanu uvijek bili važnijnfinancijski momenat i stabilnost , nego ona kao njegova supruga. Priznala je da je ona bila incijator njihovog razvoda , gdje ju je on molio da se predomisli , i kada mu je rekla da je našla novog. Razlog razvoda braka je bio i taj što više nije mogla da podnese prevare , podmuklo dopisivanje sa drugim ženama , psihički teror koji je proživljavala , da ju je čak dovelo do toga da ona sebe ne voli. Ivan ju je molio da mu se vrati , a kako je ona odbia , onda mu je proradila sujeta da joj napakosti.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here