U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se dobro poznatog bračnog para koji je već dugi niz godina u skaldnom braku . Naime , kada je reč o Ani Ivanović i Bastijanu Švanšajgeru , oni su svoj brak i ljubav krunisali sa rođenjem dva sina , Luke i Leona , a koji su im živote totalno promenili . Naime , oni im svakodnevno ulepšavaju živote , te unose sreću , što ih zajedno čini skladnom proodicom.

Međutimm , oni su par koji je misterija za mnoge , te všto kriju svoju in timu , a nedavno su ui javnosti isplivale i najnovije i sveže fotografije , a moglo je se videti kako njihovi sinovi zapravo izgledaju , s obziom da su ih do sada vešto krili . Naime , na prvu je vidljivo da dečaci nenormalno liče na svoje roditelje , ali kada pogledate fotografiju odmah će Vam biti jasno na koga su više povukli gene.

Dakle , ov porodica je uživala na ulicam Venecije , a to je upravo grad u kojem su Anaa i Bastijan izgovorili sudbonosno da , a pre skoro 6 godina . Naime , oni često odlaze u Veneciju jer im se tu život u potpunosti promijenio, te svaki put otkrivaju neke nove stvari iz ovog grada. Svaki put kada dođu, budu naprosto oduševljeni ovim gradom, te se s puno više dojmova i uspomena vrate nazad u svoj dom i svojim obavezama. Sada su im s eu obilasku pridružili sinovi ,a sa kojima stvaraju neke nove emocije i uspoemene. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here