Svima je poznato da ova pjevačica zarađuje velike svote na estradi. Bukvalno se rasipa na sve strane , ekskluzivna auta , skupa putovanja na egzotičnim mjestima , skoro a se takmiče ko će imati najbolju i najveću vilu , sa što raskošnijim bazenom.

 

 

 

Prije dvadeset godina ovoga nije bilo. Pjevači i pjevačice su živjeli skromno. Vozili su skoro isvako isti auto , a danas je situacija mnogo drugačija u odnosu na nekad. Nije ni udo što su se vrijednosti totalno promijenile , pa tako i u muzici. Milioni se daju na spotove , pjesma ima rok trajanja od par mjeseci.

 

 

Danas vam pišemo o jednoj balkanskoj ličnosti. Njeno ime je Dijana Janković. Svi je naju pod umetničkim imenom Didi Džej , a 2013 godine se udala za dvadeset godina starijeh IT stručnjaka Danijela Rokvića koji ima veliko bogastvo . Kada su u Srbiji vrijeme provode u luksuznoj vili od 500 metara kvadratnih , koja se nalazi na Vračaru , imaju kućne pomoćnice , a sam gardarober vrijedi kao njihovo pola kuće, i potrebno ga je održavati. Međutim , pjevačica to želi renovirati. Rekla je da će cijeli sprat biti u staklu i ogledalima. Tu će se samo nalaziti njena garderoba , jedan zid za torbe i jdan zid za obuću .Danijela posjeduje Hermesovu Birkin tobu , koja košta kao dva stana u Beogradu. Kako doznajemo za tu torbu , kja je jedna prodata za 100.000 dolara , postojala je lista čekanja čak šest godina. Pjevačica je također kupila cipele koje na sebi imaju kako ona kaće “Rolex” satove , a koštaju vrtoglavih 2.000 eura. Šta vi mislite o ovome ? Pišite nam u komentare.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here