Pjevačica Marija Šerifović je jedna od najpoznatijih na našim prostorima. Marija je do sada jedina pjevačica koja je Srbiji donijela pobjedu na Evroviziji . Ona je 2007.godine sa pjesmom “Molitva” odnijela pobjedu na muzičkom takmičenju u kojem učestsvuju sve zemlje Evrope, koja se te godine održala u Finskoj.

 

 

Marija se tokom finala ovogodišnje Evrovizije koje se održalo u Liverpulu , u Vlikoj Britaniji , oglasila na svojoj društvenoj mreži Instagram i pozvala svoje pratioce da glasaju za Luku.. Zatim je Marija na Tviteru , preplavljena emocijama pružila ogromnu podršku predstavniku Srbije i napisla ada je svim srcem uz njega. Naravno da se Marija tu nije zaustavila pa je počela da podri predstavnike svoje zemlje.

 

 

 

-Možda je pms, ne znam mislite šta hoćete , ali meni je sve ovo veoma emotivno , i predstavnici , i zastave i muzika i znoj i trud i stres i želja …ne znam! Ajmo naši !-Napisala je Marija koja je pomno pratila finale evrovizijske večeri.

Marija je osoba koja je poznata bez dlake na jeziku , pa tako ona javno iznosi svoje mišljenje , ne mareći kako će ko da je shvati. Marija je i član žirija u najpoznatijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda , i tamo iskreno od srca kaže svoje mišljenje za kanditate , zbog toga je upravo ona ta koji kandidati biraju za svog mentora.Marija osim dobrih vokalnih sposobnosti ima i veliko znanje vezano za muziku , i svi koji je poznaju , znaju da se ona nesebično daje za sve što prihvati na sebe kao odgovornost , pa tako i u mentorstvu. Većina njenih kandidata izađu kao pbjednici pomenutog takmičenja.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here