Portal vasglas.info je 14. oktobra u 22:39 objavio članak sa naslovom PRITISNI TAJNO DUGME: Vozači često zaborave na njega, ali ono DUPLO SMANJUJE potrošnju GORIVA! Dakle , zbog cele situacije u celom svetu , a gde su cene osnovnih životnih namirnica , kao i nafte i plina dostigle nagli i visoki skok , ljudi su po naslovu pomislili da postoji dugme sa kojim može da se uštedi potrošnja goriva , a što u realnosti nije tačno.

Dakle , portal vasglas.info izmenio je sam naslov , a što bi čitaoce mogle da navede na pogrešan zaključak. Istog momenta , svi čitatelji koji su naišli na ovakav tip članka pomislili su da mogu da uštede gorivo , ali ako ste otvorili sadržaj samog teksta , mogli ste da zaključite da ako uključite opciju za cirkulaciju zraka u autu da vam hladi , jednostavno ćete da štedite klima uređaj , te će na taj način da smanjite i potrošnju goriva.

Shodno navedenim činjenicama, tvrdnje da upotreba “tajnog dugmeta duplo smanjuje potrošnju goriva”,koje je prvobitno objavljeno na našem portalu raskrinkavanje je označilo kao lažnu vijest.

Napomena nakon druge analize od strane raskrinkavanja izmjenili smo tvrdnje da je raskrinkavanje dalo i druge ocjene osim ocjene lažna vijest.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here