Anastasija Ražnatović , je kćerka poznate pjevačice Svetlane Cece Ražnatović , jučer je proslavila svoj 25.rođendan,. Anastasija je rođendan proslavila u društvu budućeg supruga Nemanje Gudelja u Sevilji , gdje par već duže vremena živi u jednoj luksuznoj vili , koja je u vlasništvu Nemanje Gudelja.Poznato je da Anastasija već duže vrijeme nije dolazila u Srbiju , a razlog tome je taj što je predala papire za stalni boravak u Španiji , pa dok postupak ne bude gotov ne smije napuštati zemlju.

 

 

Anastasija je nedavno javnost obavjestila da je u drugo stanju te da čeka djevojčicu , koju će roditi na jesen. Kako mediji prenose par će se vjenčati početkom jula , a vjenčanje će se održati u Sevilji uz risustvo užih članova porodice. Mnoge je začudilo što Ceca još nijedno nije došla da posjeti svoju kćerku , pa tako nije došla ni na njen rođendan. Ipak , Ceca je to opravdala svojim obavezama i nastupima koje ima trenutno , pa je rekla čim se malo smanje ona će odmah da ide kod Anastasije.

 

 

Anastasija je svor rođendan proslavila skomno u kućnoj atmosferi , u društvu svog budućeg supruga. Na fotografijama koje je par podijelio na društvenoj mreži Instagram možemo vidjeti da se Nemanja baš potrudio da svojoj izabranici uljepša njen dan . Ona je ugasila svjećice na rođendanskoj torti , a Nemanja je cijelu sobu ispunio balonima , slatkišima , igračkama , a to je buduću mamu jako obradovalo.Na ftografijama se vidi da su oni veoma sreti i zaljubljeni, te da Anastasiji trudnoća prija. Izgleda lijepo . Mnogi su se zapitali zašto niko ni od porodice Gudelj nije došao , s obzirom da oni žive veoma blizi Nemanje i Anastasije . Iz toga se moglo zaključiti da su odnosi između njih još uvijek zategnuti .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here