Snežana Đurišić je jedna od najvećih dama na estradi , i sa tom konstatacijom se mogu mnogi složiti. Ona je pjevačica koja već decenijama traje , i uvijek je držala do sebe , uvijek izgledala umjereno lijepo i elegantno i nikada nije pretjerivala u bilo čemu.

 

 

Snežana je izgradila zavidnu karijeru , prepunu hitova , koji su i danas popularni. Kada je u pitanju Snežanin privatni život , zna se da ona pokušava na sve načine da svoju privatnost drži dalje od očiju javnosti. Međutim svi su primjetili neke pozitivne promjene na njoj , otkako je u vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

 

 

Nedavno su mediji , pjevačicu „uhvatili“ u gradu , a bila je bez šminke i sa maskom na licu. U jednom trenutku je ušla u pekaru , nakon čega je skinula masku i pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju. Mnogi je nebi prepoznali , jer bez šminke uopšte ne liči na sebe. Snežana je poznata da nije pobornik estetskih operacija , i ona na svom licu ništa nije radila , oduvijek je imala tu prirodnu ljepotiu , koja je i danas prisutna i nakon toliko godina. Snežanu suztižu godine , ali se ona još uvijek dobro drži iako je zagazila u sedmu deceniju , još uvijek aktivno nastupa i član je žirija u najvećem muzičkom takičenju Zvezde Granda , a nedavno je bila glavna tema u medijima kada je kandidat optužio da mu je tražila mito za njegov dalji prolazak u drugi krug. Snežana se na ovu temu ne oglašava , predala je tužbu za klevetu , pa ćemo vidjeti kako će se dalje odvijati. Šta vi mislite da li je stvarno uzela novac od kandidata ?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here