Amerikanac po imenu Hajden Bouls , sa sedamnaest godina je napustio srednju školi , a nakon pet godina , u svojoj 22.godii života postao je ilioner , i odlučio da se penzioniše. Naime , ovog mladog genija na you tubeu prati preko 300 hiljada ljudi , a na Tik Toku ima preko 100 hiljada pratilaca .

 

 

 

Hajden na društvenim mrežama često dijeli savjete o tome kako je izradio brojne poslove još u tinejdžerskim danima , a riječ je o ulaganjima u nekretnine i online kursevima o dropšipingu i Tik Tok olasima zaradio je milione.

“Kada sam imao 17.godina , počeo sam da zarađujem značajne prihode od svog poslovanja u industriji elektronske trgovine. Još uvijek radim , volim da radim , ali sam tehnički u penziji zbg novca koji sam zaradio od nekretnina. ” Rekao je Hajden.

 

 

 

Dodao je također , da novac koji dobija od prijašnjih investicija plaća njegov stil života. Hajdenove firme su nastavile da rastu o ostvaruju nove , pridružene , a mladi preduzetnik zaključio je da je bogastvo razlika između prihoda i troškova , te da ne postoji određena cifra koja će odrediti da li je neko bogat ili ne. Nako što je napustio školu , osnovao je platformu Ecom Season , koja nudi niz kurseva koji koštaju 575 dolara. U jednom od snimaka rekao je da ne žali što nije išao na fakultet jer iskustvo je poprilično slično. Tvrdi da je svoje prihode do 20.godine učetverostručio u odnos na zaradu sa 17.godina , pa je tako sa 20.godina , već zarađivao milion dolara. Sada tvrdi da je prikupio preko 20 miliona dolara kroz poslove usmjerene na elektronsku trgovinu. Influensr redovno dijeli fotografije sa svojih luksuznih putovanja i odmora.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here