Nebrojeno puta smo imali priliku da se uvjerimo da eke priče mogu da omekšaju i najtvrđa srca . Neki su imali sretan , a neki malo manje sretan kraj . U današnjem članku Vam donosimo jednu takvu priču , koju možete pročitati u nastavku.

 

 

Naime , riječ je o priči doktorice Margaret Mek Kolumn koja je uspjela da omekša i najtvrđa srca koja postoje , jer priča o njenoj najvećoj ljubavi odjeknula je i stigla mnogo dalje od zvuka koji se čuju u metro stanici , koju je posjećivala bez ijednog dana izostanka. Doktorica Margaret i njen suprug Osvald mogli su slobodno reći da su najsretniji par u Londonu , jer kada je došao trenutak da jedno drugom kažu Zbogom , jedno od njih nije bilo spremno to izreći.

 

 

Ona je gradila karijeru kao ljekar opšte prakse , a on se profesionalno ostvario kao glumac koji pozajmjuje glas za reklame . Iako nije uspio da napravi redovnu karijeru u Holivudu , podjetioci londonske metro stanice Embakment svaki dan su mogli da čuju njegov glas koji bi im dao znak da voze na stanicu. Nakon što je Osvald preminuo 2007.godine , ova neutješna doktorica je svaki dan stajala na stajalištu Embakment , samo iz jednog razloga , kako bi čula glas svog voljenog i nikada prežaljenog pokojnog supruga Osvalda.Punih pet godina , bez obzira na vremenske uslove i njeno zdravstveno stanje , koje je bilo vidno narušenonakon njegovog odlaska , ova starica je dolazila i slušala kako njen Osvald daje znak da se voz polako približava , i ništa nije moglo da je zaustavi da ne dođe.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here