Nije tajna da Nada Topčagić i njen suprug Zlatko poseduju nekoliko vrednih nekretnina. Jedna od njih se nalazi u samom centru Beograda, u zakonom zaštićenoj ulici na Kosančićevom vencu. Druga nekretnina se nalazi na crnogorskom primorju, dok su Nada i Zlatko svoju treću kuću sagradili na planini pre mnogo godina. Njihov dom na Tari predstavlja romantični zimski kutak, gde pevačica i njena porodica provode vreme tokom cele godine.

Pre letnje turneje, Nada i Zlatko su se i ove godine uputili u svoju vikendicu. Osim što su se odmarali, uspeli su da poprave nedostatke i dovrše sve što je ostalo nedovršeno tokom proširenja gornjeg sprata. Terasu su zatvorili vrhunskim staklom koje pruža termo i hidroizolaciju, a ivicu kuće su ukrasili kamenom. Takođe, sredili su dvorište i uklonili sve što je ostalo od prethodnih radova. Sada je dom Nade Topčagić na Tari lepši i udobniji nego ikad. Imaju više prostorija za celu porodicu, uključujući sina, snahu i unuka koji provodi vreme sa bakom i dekom tokom cele zimske i prolećne školske pauze.

Kuća Nade Topčagić na Tari ima kosi krov, veliku betonsku terasu ispred ulaznih vrata i prostrano ograđeno dvorište. Unutrašnjost je uređena u stilu planinskih kuća. Pri ulasku se oseti miris drveta, a estradna umetnica je insistirala da dekorateru naglasi želju za kaminom i udobnim nameštajem.

Prelepo dekorisan prostor retko je prazan, jer Nada i Zlatko vole da ugoste prijatelje. Tada se jede, igra i peva do ranih jutarnjih sati. Baš u ovom domu su stvorene mnoge uspomene, a sada ih stvara i njihov sin sa porodicom. Iako je nekada bila ljuta i izjavila da nema više snage da održava sve te kuće, i razmišljala o prodaji jedne za drugom, pevačica je ipak srećna što ima naslednike koji će nastaviti tradiciju i čuvati te nekretnine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here