U jednoj od nedavnih emisija “Narod pita”, voditeljka Ivana Šopić ugostila je Lazara Čolića Zolu i Slađu Lazić. Zola je izjavio: “Za Slađu sam bio siguran da je jedna od najatraktivnijih, a sada sam siguran da nema nijednu koja je atraktivnija.”                  Ivana je upitala: “Da li je ovo vaš prvi susret?”

Slađa je odgovorila: “Da, poželeo je da se vidimo nakon superfinalne noći kod mame Bose. Pozdrav za nju, nadam se da ćemo se uskoro videti. Ja sam sada puna energije da odem kod Zole i upoznam mamu Bosu.”Zola je nastavio: “Danas sam doživeo neugodne scene, mnogi ljudi su mi se javili i poslali neke fotografije. Ne bih želeo da neko pomisli da sam ljubomoran jer sa tom osobom nisam u dobrim odnosima. Danas mi je preko 100 osoba poslalo sliku. Kako biste se vi osećali da neko prvi vidi tu osobu s kojom niste u dobrim odnosima? Nismo prijatelji, ne očekujem poštovanje. To me je povredilo.”

Slađa je dodala: “Iznenadila sam se kada je Zola rekao da on mene vidi pre njega. Bila sam kod mog frizera i tamo je bila Maja sa Takijem, i on je u svom stilu rekao da se slikamo i da sednem. Primetila sam da su slike preplavile društvene mreže.”Zola je šaljivo odgovorio: “Nikada ranije nisi sedela mi u krilu.”

Slađa je nastavila: “Njegovi fanovi su mi rekli da je to katastrofa. Ja ne vidim da je slika loša. Nije me mazio po nozi, samo je stavio ruku. Nemam problem s tim, a Maja je bila tu pored nas. Slikali smo se i on me je označio. Neki su me fanovi osudili, ali mnogi su mi pružili podršku i rekli da sam bila divna i iskrena, te da nisam trebala da se brinem. To se nije dogodilo tokom noćnog izlaska, već kod frizera, gde je bila i Maja.”

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here