Od svih poznatih ličnosti na Balkanu, nijedna nije postigla takvu slavu nakon raspada Jugoslavije kao što je to uspjelo Svetlani Ražnatović, poznatijoj kao Ceca. Iako njena prošlost nije obilježena samo lijepim događajima zbog njenog bivšeg supruga i njihovih zajedničkih aktivnosti, Ceca je postala multimilionerka i ima ogroman broj fanova.

Njena popularnost seže diljem bivše države, a mnogi žele vidjeti Cecu u njenom prirodnom okruženju, izvan kamera.

Ako ste jedna od tih osoba, imate priliku da pratite njenu novu reality show emisiju pod nazivom “Ceca i deca” na portalu svet.rs, uz plaćanje nekoliko eura. Pored prihoda od koncerata, hit pjesama i streaminga, te članstva u žiriju “Zvezda Granda” za koje zarađuje 100.000€ po sezoni, Ceca će ovom serijom sigurno zaraditi još više novca, jer mnoge zanima ne samo njen život van medija, već i njen odnos sa Bogdanom, suprugom njenog sina Veljka, koji se bavi boksom.

Također, mnoge interesuje kako se Ceca snalazi u ulozi bake, jer se čini da je njen mali unuk sada njen najveći prioritet, i mnogi su iznenađeni što je Ceca već baka. Što se tiče njenog odnosa sa Bogdanom, čini se da su stvari mnogo bolje nego što se pretpostavlja.

Jedna scena iz “Ceca i deca” jasno pokazuje da uživaju u vremenu provedenom zajedno, a Ceca ga obasipa poklonima i tepa mu “mačkice”. U jednom trenutku, Veljko se šaljivo ubacuje govoreći kako će ga Ceca samo razmaziti tim tepanjem i poklonima, a Ceca mu odgovara da je upravo ona ta koja treba da ga razmazi, ako on to neće.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here