Tokom predhodnih dana Mirko Rašić (32),koji je poznati youtuber ponađen je u beživotnom stanju u Surčinu. Domaća javnost je veoma potresena zbog vijesti o njegovom preranom odlasku . Poznat je po tome što je na You Tube kanalu često dijelio događaje iz privatnog života , a kako smo mogli vidjeti , prije mjesec dana je zaručio svoju djevojku , s kojom je planirao da provede ostatak svog života.

 

 

Međutim , sudbina je nažalost imala neki drugi plan , te Mirko nije uspio da uđe u brak sa svojom izabranicom. Njegova zaručnica Mirjana je nakon vijesti o njegovoj smrti , odlučila oglasiti na Instagramu , te e objavila video sa nizom njihovih fotografija . Opis je stavila “Moja ljubav ,moj život”.

 

 

Svi oni koji prate Mirkov You Tube kanal pod nazivom “Neovlaštei servis” , bili su upućeni u njegovu slavu . Njegov kanal ima preko 143.000 pretplatnika , a svakim danom je osvaao sve veći broj obožavalaca . Mirko je u svojim videima dijelio i savjete o automobilima koji su mnogima pomogli , a videozapisi koje je svakodnevno objavljivao imali su stotine pregleda.Mirko je na svom You Tube kanalu opisan kao influencer i mehaničar iz Beograda , a strast za automobilima potiče još od malih nogu , kada je samo sa 9 godina , sa svojim ocem popravljao automobile . Još uviek nisu poznati konkretni uzroci smrti te pojedinosti ovog događaja . Jako je teško vidjeti da je život jednog mladog čovjeka prerano ugašen , a imao još toliko toga da uradi . Zaručnica Mirka Rašića je napisala nekoliko emoivnih poruka u kojima se oprostila od svog voljenog , te je napisala na kraju “Volim te do kraja sveta”.

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here