Srpska književnica Simonida Milojković jedna je od najčitanijih u Srbiji , a njen rman Grabljivica , je u posljednjih trideset godina najčitaniji na cijelom Balkanu. Simonida je svojevremeno radila kao novinar , a piše romane od malih nogu.

 

 

Simonida je danas aktivna u održavanju tribina pomoću kojih upoznaje mlade na opasnost od narkomanije i upadanja u razne sekte. Za sebe vrlo često voi reći , da kada bi se ponovo rodila živjela bi isto , i birala bi i lijepe i loše trenutke . Simonida je rođena prijevremeno u 8.mjesecu , a kada su je iz bolnice donijeli kući , njena baka nije mogla vjerovati koliko je ona sitna beba.

 

 

Simonida je u školi bila odličan đak , i uživala je u društvu koje je imala kada je upisala fakultet , a nakon završetka srednje škole , radila je kao kućna pomoćnica jednog starijeg para iz Frankfurta . Simonida je svojevremeno priznala da se u devedesitima navukla na kocku , prvo na aparate , a poslije i na rulet , ali je vrlo brzo shvatila da je to samo vodi u propast pa je odustala . Simonida je mladost provodila na splavovima , a kako su tada bile burne devedesete , upala je i u desetak pucnjava, ali na sreću svaki put je prošla bez ozljeda. Simonida je autor knjige Ljubav u doba kokaina , i kaže kada je istraživala građu za ovu temu , upoznala je veliki broj nesretnih ljudi , i tada je shvatila da ljude najviše ubištava višak novca. Simonida smatra da je novac zlo bez kojeg ne možemo i da je boje da ga imamo umereno nego previše.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here