Pjevač Zdravko Čolić je jedan od najvećih muzičkih zvijezda na našim prostorima. Pojavio se prije skoro pola vijeka na javnoj seni i od tada je najtraženiji pjevač. Izgradio je zavidnu karijeru. Čola je oduvijek važio za jednog velikog zavodnika , od tuda i činjenica da se oženio veoma kasno , a otac je postao u svojim pedesetim godinama.

 

 

Čolino srce je ukrala Aleksandra , pored kojee se pjevač skrasio . Zajedno su više od dvije decenije , a u braku su dobili dvije kćerke , koje su danas lijepe odrasle djevojke. Čola je svoji šarmom i harizmom osvajao srca ženske publike , a među nima je i Jasna Ornela Beri , koja je bila njegova prva velika ljubav . Čola u javnosti rijetko priča na tu temu , a glumica je ipak jednom progovorila o njima.Jasna je jednom prilikom rekla kako će dio njenog srca uvijek biti rezervisan za Čolu , a onda je dodala da su se poslije rata prvi put vidjeli u Beogrdu , i to je bio veoma dirljiv susret koji ona nikada neće zaboraviti .

 

 

Glumica je za Čolu imala samo riječi hvale. Rekla je da je to jedna fascinantna osoba , ali da je prije svega jako dobar čovjek . Rijetko ko je znao da je Čola poklonio Jasni pjesmu “Noć mi te duguje “, i on ju je sam napisao . To je poseban odnos koji traje i danas . To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku . Zdravko će zauvijek ostati svačiji i ničiji , rekla je glumica jednom prilikom za medije kada su je pitali o njihvom odnosu. Dok je pričala u oku joj zasijala iskra. Nema sumnje da je to bila jedna liepa ljubavna priča , koje se Jasna rado sjeti.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here