Poznati pjevač Haris Džinović je svoju suprugu Melinu , upoznao dok je ona još bila student u Sarajevu. Oni su se upoznali u čudnim i možda pomalo neugodnim okolnostima . Melina je ispričala da su se oni upoznali , dok je ona čekala tadašnjeg dečka. Međuti Haris je naišao i oni su razmijenili brojeve , ali se nisu čuli , sve do susreta koji se desio u Zagrebu , kada je Melina prisustvovala Harisovom koncertu.

 

 

Melina je 29.godina mlađa od Harisa , a zajedno su preko dvije decenije. Iako Melina je pomalo medijski sramežljima , međutim njihova ljubav je svima očigledna ,i iskrene emocije su do sada bezbroj puta pokazane . Melina je uviek govorila o međusobnoj ljubavi i poštovanju , koje vlada u njihovoj vezi . Ona Harisa smatra određenim autoritetom , budući da se udala vrlo mlada.

 

 

Međutim , Melinino bračno partnerstvo sa Harisom zna ponekad biti veoma teško , jer je on poznat po tome da se voli umiješati u svaki aspekt porodičnog života , što nekada može biti izuzetno naporno . Ovo ponašanje ide toliko daleko da Haris diktira kou frizru će Melina nositi, insistirajući na boji i dužini koja se nemu sviđa Ovog strogog zahtjeva Melina se svakako pridržava. Haris je glavni autoritrt i njihovoj kćeri Džini. Naime , on ne želi da mu kćerka prerzo odraste , tako da je Melini zabranio da joj kupuje šminku , te se oštro usprotivio Džininoj prisutnosti na društvenim mrežama , kao i provokativnim fotografijamakoje objavljuje , a Melina je podržala njegov stav , za koje smatra da su ispravni. Džina je aktivna na društvenim mrežama i sada uživa u velikoj popularnosti.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here