Jovana Pajić i Sale Tropiko, bivši supružnici, imaju dve predivne devojčice, Helenu i Đinu, koje su im izvor ponosa svakog dana. Ove dve mezimice nasledile su mamino prelepo lice i tatino srce. One su ne samo lepo vaspitane, već i talentovane za različite umetnosti, a takođe su odlične učenice u školi. Jovana Pajić i Sale Tropiko smatraju svoje ćerke centrom sveta, a svaki njihov uspeh doživljavaju kao sopstveni i slave ga sa velikim oduševljenjem, što se nedavno i desilo.

Starija ćerka ovog nekadašnjeg para je završila još jednu godinu osnovnog obrazovanja, a to je posebno obeleženo u okviru škole, gde su svi učenici i učitelji nosili belu odeću i balone. Kada su čuli ime svakog pojedinog učenika, dočekivani su gromoglasnim aplauzom.Nakon završetka ovog ceremonijalnog dela, plavo-beli baloni su pušteni u nebo, a Jovana i Sale su to zajedno proslavili sa svojom ćerkom, pružajući joj još jedan nezaboravan trenutak.Ćerke Jovane Pajić i Saleta Tropika i dalje predstavljaju snažnu vezu između njih dvoje, zbog čega često provode vreme zajedno. Vikendom, prolaznici ih mogu videti kako šetaju, odlaze u bioskop ili uživaju u sladoledu.

Fanovi ovog muzičkog para nadaju se pomirenju, iako trenutno nema naznaka za to. Ipak, jasno je da su doneli konačnu odluku koja nije rezultat pritiska ili žurbe, već smirenosti, zbog čega danas mogu održavati prijateljski odnos.Iako Jovana Pajić i Sale Tropiko nisu više u romantičnoj vezi, njihova ljubav prema svojim ćerkama ostaje nepokolebljiva. Bez obzira na rastanak, nastoje da pruže stabilnost i srećno detinjstvo Helenu i Đinu. Njih dvoje su uspeli da održe zdravu komunikaciju i postignu zajednički cilj – da budu prisutni u životima svoje dece.

Pored roditeljskih obaveza, Jovana i Sale nastoje da pruže podršku jedno drugom kao prijatelji. Njihova odluka da održe prijateljski odnos je rezultat zrelosti i razumevanja, a prvenstveno je motivisana željom da obezbede sreću i stabilnost za svoju decu.Iako fanovi možda žele da vide njihov ponovni susret kao par, važno je da cene i podržavaju njihovu odluku da budu dobri roditelji i prijatelji. Uostalom, ljubav koju pružaju svojim ćerkama i njihova posvećenost porodici je ono što ih zaista čini posebnima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here