Poznato je da je Ana Volš nestala, i ta vijest je zaokupila srpsku i američku javnost. Naime , slučaj je počeo kao nestala ososba , međutim , vrlo brzo se pretvorio u kriminalističu istragu , a tokom koje su otkriveni brojni potresni detalji. Tužiteljstvo je za ubistvo Ane Volš , optužila njenog supruga Brajana Volš , koji se tereti za teško ubistvo , odnosno raskomadano tijelo svoje supruge , a zatim ga je smjestio na nekoliko različitih lokacija.

 

 

Naime , Brajan Volš je prvobitno priveden zbog ometanja istrage , a zatim je i dalja istraga sa svim dokazima upućivala upravo na njega, te je na kraju optužen za ubistvo supruge. Naime , na jedno od ročišta tužiteljstvo je iznijelo uvjerljive dokaze koji su upućivali u Brajanovu miješanost u Anino ubistvo. Dokazi su upućilavi na deset vreća povezanih koje su prevezene na odlakalište sa sumnjivim sadržajem u njima, a u kojima se nalazilo mnoštvo sumnjivih predmeta oput sjekire , krvavih ručnika , rukavica , noža i krvavog tepiha.

 

 

Na značajnom broju pomenutih predmeta , pronađen je DNK Ane Volš, a otkriveno je i da je on tokom noći njenog nestanka kao i sljedećih 48 sati po pretraživanj tražio informacije poput :”koliko dugo treba do uništavanja DNK. , da li je moguće identifikovati tijelo bez zuba, najbolji način raskomadati i riješiti se tijela.” Javnost nije upoznata da li je tužilaštvo otkrilo još neke nove dokaze o ovom slučaju. Ramiz Šljivić , pznati astrolog , je na temelju svojih proračuna utvrdio sumnjivo mjesto na kojem bi se moglo nalaziti tijelo Ane Volš. Naime Ramiz je prijetio da se Anine energetske linije spajaju u močvari, koja se nalazi nešto više od tri kilometra od porodične kuće Volš.Ovo pridonosi ionako zbunjujućoj misteriji Aninog nestanka.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here