Poznate sestre iz Titela Bogdana , Bojana i Nataša , su dobile naziv srpske Kardašijanke , a dvije od tri sestre su uspjele da se udaju za najpožejnije neženje u Srbiji. Poznato je da je Bogdana svoju vezu sa Veljkom Ražnatovićem krunisala brakom , a par je prije nekoliko dana dobio i drugo dijete.

 

 

Naime , Bogdanina sestra Bojana , se udala za Mirka Šijana , koji je sin Goce Božinovske ,a kumovi su bili upravo Bogdana i Veljko. Treća i najstarija sestra Nataša još uvijek nije u braku , ali će vjerovatno i ona dobro da se uda . Njihova majka Danijela je poznata kao vrijedna žena koja zajendo sa svojim suprugom vodi armu pilića i jako su uspješni u poslu , te se smatraju jednim od najimućnijih ljudi u Titelu.

 

 

Danijela je lijepa žena , koja je uvijek nasmiana , a njene kćerke su naslijedile ljepotu od nje , a jednom prilikom je izjavila da želi , da svaka od njih ima po troje djece , i vrlo je moguće da će joj se ova želja ispuniti. Kada se Danijela pojavila u porodilištu prije nekoliko dana , privukla e veliku pažnju paparaca , i to zbog svog stajlinga , ali i činjenice da je dosta smršala. Neki su primjetili da na njenom licu nema bora i da se vjerovatno poput svojih kćerki podvrgla nkim estetskim korekcijama . Prije nekoliko godina je bila na odmoru sa svojim kćerkama i na društvenim mrežama je osvanula njena fotografija u kupaćem kostimu , a na fotografiji je nosila plavi jednodijelni kupaći kostim koji joj je odlično pristajao. Šta vi mislite kako vama izgleda Cecina prija? Pišite nam u komentare.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here