Jelena Simić, voditeljka popularne slagalice, privukla je pažnju javnosti ne samo svojim voditeljskim talentom, već i svojom ljepotom i harizmom. Njen ljubavni život je također postao interesantan medijima i javnosti, s obzirom na to da je u braku sa znatno starijim čovekom, Draganom Simićem, redovnim profesorom i dekanom Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

Jelena je istakla da je njihov brak zasnovan isključivo na ljubavi i da je njihov dom gradili zajedno. Dragan je opisan kao živa enciklopedija, inteligentan i duhovit čovek koji donosi energiju i ljudsku dobrotu u njihovu vezu. Jelena je ponosna na to što je u braku sa takvim čovekom i ističe da je on savršen otac njihovoj djeci. Njihova ljubav je očigledna i na društvenim mrežama gdje Jelena često dijeli fotografije sa svojim izabranikom. Oni su proslavili osamnaest godina ljubavi i njihove porodične fotografije izazivaju lavinu lijepih reakcija.

Njihov brak i ljubav izazivaju divljenje i komentarišu se kao primjer srodne duše. Jelena ističe da je i dalje zaljubljena u svog muža kao prvog dana, a osmijeh na njenom licu svjedoči o sreći i ispunjenosti koju osjeća pored njega.Njihova priča pokazuje da je ljubav univerzalna i ne poznaje granice, te da se prava srodna duša može pronaći u različitim životnim putanjama i godinama razlike. Jelena i Dragan Simić su dokaz da ljubav, poštovanje i podrška čine temelje sretnog i trajnog braka.

Ljubav ne poznaje granice, pa ni godine. Mnoge srećne i dugotrajne veze potvrđuju da ljubav godine ne broji. Kada se dvije osobe pronađu, privuku i zaljube, broj godina između njih postaje nevažan. Bitno je da među partnerima postoji duboko razumijevanje, podrška, poštovanje i zajednička vizija života. Dokazi o tome da ljubav godine ne broji mogu se pronaći u različitim aspektima života. Postoje mnoge poznate ličnosti, ali i obični ljudi, koji su pronašli ljubav svog života među partnerima koji su stariji ili mlađi od njih. To pokazuje da godine nisu presudan faktor kada je u pitanju ljubav i sreća u vezi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here