U posljednje vrijeme postalo je popularno odjeću kupovati u radnjama koje se bave prdajom polovne garderobe. Naime , i mnogi poznati influenseri često znaju preporučiti kupovinu u ovim radnjama , najviše zbog toga što je dosta jeftinije , i što se može naći mnogo brendiranih i kvalitetnih komada odjeće , a da ne koštaju čitavo bogastvo.

 

 

Danas Vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču koja se desila u jednoj prodavnici odjeće . Gospođa po imenu Džoen , živi na Floridi , te je jedan dan odlučila da posjeti najbliže polovne radnje u njenom gradu . Kada je došla kući , njen muž je bio iznenađen s obzirom šta je ona uspjela sve da kupi u tim polovnim radnjama , pa je odlučio da podijeli priču na društvenim mrežama.

 

 

Naime , Džoen je u prodavnici kupila crveni sako , te je uz njega pronašla i crvene pantalone . Kada je došla kući , naravno je tu odjeću stavila na pranje , ali je odlučila prvo da prvjeri džepove , da li se šta u njima nalazi da nebi napravila problem svojoj veš mašini. Džoen je pronašla jesan papirić na kojem piše “Sačuvaj me u ovom crvenom kompletu”.Muž je odlučio da fotografiše poruku te da javno objavi na svom facebook profilu . Iako se ovo ne dešava često , svakako vjerujemo da im nije bilo svejedno pronaći ovakvu poruku. Džoen naravno nije htjela da nosi odijelo koje je kupila jer ju je prosto bilo strah da tako nešto nosi i obuče , s obzirom na želju koja je napisana na papiru. Šta vi mislite o ovome ? Da li bi vi nosili takav komad odjeće kada bi u njemu pronašli ovakvu ili sličnu poruku ?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here