Second hand prodavnice i pijace su normalna stvar u svijetu – ako je nešto dobro i može se i dalje koristiti a vama ne odgovara, naravno da je bolje prodati nego bacati. U mnogo slučajeva se mogu pronaći divne stvari koje su bolje nego da trošite novac i vrijeme u lančanim prodavnicama brze mode.

Međutim, stvari koje kupite tako na pijaci ili u prodavnici polovne robe i dalje nekada mogu da nose neke elemente ili stvari koje je prethodna osoba ostavila, a nisu uvijek u pitanju samo fleke ili nešto drugo već i stvari koje zaista budu zapanjujuće i postanu viralni hit.

To se desilo osobi iz Floride po imenu Joan. Ona je s mužem otišla da kupi crveni komplet pantola i sakoa u prodavnici polovne odjeće i svidio joj se jedan komplet koji je pronašla. Kad su došli kući šokiralo je to što je pronašla poruku u džepu tog sakoa. Poruka je bila na ceduljici i na njoj je bilo napisano da prethodnu vlasnicu sahrane u ovom sakou i ispostavilo se da Joan nosi odjeću neke pokojne osobe kojoj želja nije bila ispunjena već je njen omiljeni komplet prodat tek tako u polovnu robu.

Objava je postala viralna i svi su redom krenuli da komentarišu kako je to velika izdaja od strane njene porodice i da nije ni najmanje uredu, dok su drugi šaljivo pisali kako se sigurno predomislila i poruku predomišljanja stavila u neki drugi sako i pantole u kojima su je zapravo sahranili na kraju. Šta vi mislite o svemu ovome?