Influenserka Nataša Šavija je doživjela brutalno nasilje prije dva dana , a povodom toga se oglasila više puta u medijima , te je ispričala kako se sada osjeća. Naime , Nataša je u medije poslala i fotografije 48 sati nakon nasilja , a fotografije su iz bolničkog kreveta , a na slikama s emože vidjeti da od boova i straha šta će biti sa njenim lijepim licem , Nataša samo plače , pa joj je pidžama sva mokra od suza.

 

 

-Iskreno osjećam se sve gore i gore , i fizički , a i psihički . Osjećam sve jače bolove kako vrijeme prolazi , lijeva strana vilice se sve više koči , jedva pričam i jedem , a sada kako shvatam ozbiljnost situacije hvata me panika i strah , jer je on još na slobodi , a brine me i ishod operacije, da li ću ponovo imati svoje staro lice , kako će i koliko potrajati postoprativni tok , te da li će tebati još neka operacija. Rekla je Nataša Šavija .-

 

 

Nataša je također dodala da je psihički loše , i da joj stalno prolazi osjećaj prebijana kroz glavu . Misli i kada sve ovo se završi da će jo strah i pretrpljena trauma ostati . Nataša je potražila i pomoć psihijatra , i istaka da sada razumije žene koje su žrtve nasilja , i koliko to utjera strah u kosti .Nataša je istakla da sigurno neko vrijeme neće smjeti ni izaći iz kuće , bar ne dok počinilac ne bude priveden. Podsjećanja radi , Natašu je ošamario Stefan Karić , bivši učesnik Zadruge . Niame , on ju je za sada iz nepoznatih razloga pretukao , i još niko ne zna gdje se on nalazi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here