Snežana Đurišić, jedna od najpopularnijih pjevačica na domaćoj javnoj sceni, izgradila je karijeru koju mnogi zavide. Njene vokalne sposobnosti su izvanredne, a ono što je zanimljivo jeste da je njen talenat za pjevanje naslijedila od svoje majke Dare, koja također ima glazbene ambicije.

Dara, Snežanina 73-godišnja majka, nedavno se pojavila u emisiji “Nikad nije kasno” gdje je iznenadila publiku svojim mladolikim izgledom i izvedbom pjesme “Ve Behara i Sve Cveta”. U ovoj emisiji, Snežana je bodrila svoju majku i bila ponosna na njen nastup. Dara je pokazala da je prirodno na sceni, bez trunke treme, kao da je tamo već godinama. Također je progovorila o svojoj kćerki pjevačici.

Dara je nekada izjavila da nije imala priliku završiti školu. Išla je samo do petog razreda koji je ponavljala sve dok se nije udala. Posvetila se odgajanju djece i domaćinstvu. Dara je oduvijek podržavala Snežanu u njenom pjevačkom putu, dok je sama ostajala kod kuće. Snežana s ponosom gleda svoju majku i tijekom emisije je spomenula i svog oca koji je bio u bekstejdžu, pružajući podršku supruzi. Snežana je često isticala koliko je privilegirana što ima roditelje koji su duhoviti i pošteni. Izjavila je da bi voljela da njeni roditelji žive dugo i sretno. Također je otkrila da, osim djece, unučadi i praunučadi, njena majka najviše voli Novaka Đokovića.

Ova priča o podršci i ljubavi unutar Snežanine obitelji dodatno otkriva koliko su važni obiteljski odnosi i kako oni mogu oblikovati živote i karijere. Snežana Đurišić ima snažnu podršku svojih roditelja, koji su uvijek bili uz nju i podržavali je u svemu što radi. Njihova podrška i ljubav su neprocjenjivi i čine temelj za uspjeh i sreću u životu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here