Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živjinović , zaista znaju da uživaju u životu . To pokazuje činjenica , da su se pjevačica i njen suprug , kao i većina stanovnika za praznig 1.maj , odlučili da odmore i opuste , uživajući u prirodi . Međutim , Lepa Brena nije praznik provela uz roštilj na livadi , već na luksuznoj jahti . Kako mediji doznaju , jahta je koštala oko 6 miliona eura .

 

 

Naime , poznato je da su Lepa Brena i Boba u braku već skoro 4 decenije. Zajedno imaju dva sina , koji su sada odrsali ljudi i imaju svoje živote. Tako Brena i Boba sada sami uživaju , a kako su oboje istakli , mnogo su radili da bi sebi stekli ove uvjete koje danas imaju . Sada je došlo vrijeme da malo uživaju u životu , jer se ušlo i u godine . Poznato je da je Brena prije par godina , prodala svoj udio u Grand produkciji za čak 25 miliona dolara. Tdaa su odlučili da se počaste luksuznom jahtom.

 

 

Pjevačica je priznala da porodično vole uživati na njihovoj jahti , a kako vole privatnost tako ne objavljuju baš fotografije na društvenim mrežama , sa porodičnog uživanja. Brena je kupila jahtu , koja posjeduje 6 spavaćih soba , kako kaže na prvi pogled joj se svidjela , jer uzgleda kao mali brod . Pjevačica je istakla da ona jako voli more i vodu , a kako je bila pandemija korona virusaa , pa se te godine nije moglo nigdje ići , ova jahta im je došla kao kec na desetku . I sada su za prvi maj umjesto prirode , livade i roštilja , Živojinovići radije izabrali da plove morem u svojoj luksuznoj jahti , i poprilično su uživali.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here