Pevačica Snežana Đurišić je preko četiri decenije na estradnoj sceni , i stekla je ogromnu slavu , te izgradila zavidnu karijeru. Snežana je producirala brojne pjesme koju se čak i nakon toliko godina izuzetno slušane , zbog čega se smatraju vanvremenskim klasicima i hitovima.

 

 

Mnogi njeni obožavaoci smatraju da je Snežana vrhunski talenat za pjevanje , te se ne može porediti ni sa jednim pjevačem sa naše estradne scene. Snežanu već godinama gledamo kao člana žirija u muzikom takmičenju Zvezde Granda . Zanimljivo je da se takmičari rijetko odlučuju za njenu obradu , a kada se odluči , ostali članovi žirija ne znaju činjenice i često ističu kako njene pjesme predstavljaju pravi izazov koji može odgovoriti samo Snežana.

 

 

Snežanin priatni ivot je poznat javnosti. Ona je bila niz godina u ljubavno vezi sa poznatim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem , a prije njega je bila u brau sa harmoikašem Slobodanom Gvozdenovićem , sve do njegove smrti.Zajedno su izgradili porodičnu kuću u naselju Jajinci , nedaleko od Beograda, a u braku su dobili sina i kćerku , koji su sada odrase osobe. Snežana se naime udala jako mlada kao srednoškolka . Ona je svog budućeg supruga upoznala kada joj je zviždao dok je prolazila . Snežana je u početku ignorisala njegovo dobacivanje , jer je mislila da se radi o još jednom mangupu , međutim sudbinski putevi su im se spojili. Tada je otkrila da je njegov karakter vrijedan divljenja i započeli su vezu . Srčani udar je odnio Slobodanov život , a njihov sin Marko se oteo kontroli i završio u zatvoru. Snežana to opisuje kao najveću tragediju , jer nije to od njega očkivala , uvijek je bio dijete za primjer.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here