U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o temi , koja je javnosti itekkao poznata , a tiče se priče o kojoj je javnost brujala jedno vreme , te ni dan danas nije nista bolja situacija . Naime , Devin Antunović , vanbračni je sin popularnog pevača Miroslava Ilića , a sa kojim je borio bitku da ga otac prizna ,a koji je u svakom slučaju to odbijao i negirao. Međutim , kako je pravda spora i nedostižna , tako je sve presuđeno u korist Devina , te je on ispunio svoj američki san . Naime , Devin danas u Americi živi sa majkom , a nedavno je se pohhvalio i nekretninom u kojoj stanuju.

Dakle , dok je Devin inače neko ko se drži po strani , te ko nije aktivan na druptvenim mrežama , njegova majka je ipak otvorenija za javnost , pa sa svojim pratiocima redovno deli najnovija dešavanja iz svojih života. Tako je ona sada objvila fotografiju iz jedne luksuzne vile koja se nalazi na samoj plaži , te otkrila u kakvim to oni uslovima žive , a sve uzimajući u obzir da su tvrdili da ih novac od Miiroslava ne zanima , jer i sami poseduju dovoljno , dok je on naglašavao da žele samo finansijsku korist.

Inače , kako je Miroslavov vanbračni sin po profesiji lekar , nije ni čudno da je tako relativno mlad uspeo da se toliko finansijski obezbedi , te da napravi dokm sa pogledom na more , a koji poseduje i ogromnu terasu , te raskošnu unutražnjiost.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here