Jelena Krleuša je jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu , a ona i njen suprug , fudbaler Duško Tošić , već godinu dana su na meti medijsa , i trenutno nije poznato u kakvom su odnosu njih voje. Naime , njihov razvod je upravo Jelena najavila prošle godine , i nakon toga se više nije obraćala javnosti vezano za tu temu.

 

 

Duško i Jelena su u braku preko 14.godina , i dobili su dvije kćerke , Niku i Atinu , koje su sada tinejdžerice. Poznato je da je objavljena Jelenina afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješom , te je ubrzo nakon toga objavljeni da se par razvodi , ali se to nije desilo. S obzirom da se par ne želi oglašavati zbog svojih kćeri , još uvijek nije poznato da li će uspjeti održati prijaeljski odnos.

 

 

Tokom braka , kontraveze i krize nisu bile isključene , i uprkos tome Jelena i Duško su uvijek nalazili načine da prevaziđu sve poteškoće. Popularni roditelji su svojim kćerkama Niki i Atini omogućili značajan broj praćenja društvenih mreža i one su sada izuzetno popularne tinejdžerice. Nika je aktivna na Tik Toku , gdje se nerjetko ali na račun svoje ljubavi prema hrani , i muke s djetama zbog nekadašnje punašne figure. Upravo zbog toga se njene objave na profilima dijele među drugim korsnicima . Nedavno je NIka objavila jedan video na kojem se jasno vidi da je smršala. Nikina tajna navodno leži u savjetima njene nutricionistkinje Ane Petrović , koja joj je pomogla napraviti zdrav uravnotežen jelovnik , koji uključuje voće , povrće i bielo meso , a izbacila je sve nezdrave namirnice , i rezultat je i više nego vidljiv.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here