Pjevač Sloba Radanović je jedan od najpopularnijih na domaćoj estradi , a ovaj mladi pjevač se proslavio učešćem u rijaliti programu Zadruga. Tada je na njegovo iznenađenje ušla i njegova tadašnja supruga Kija Kockar , a koju je Sloba , predhodno prevario sa takmičarkom Lunom Đogani. Javnost je tada ostala zatečena scenama koje su viđali , a Sloba je nakon izlaska iz rijalitija postao veoma slavan, te je snimio nekoliko pjesama koje su postale pravi hitovi.

 

 

Slobin život je pod budnim okom medija , a svoju sreću je Sloba probnašao pored djevojke Jelene , sa kojom je trenutno u raku , u kojem su dobili sina Damjana . Sloba je tom prilikom po prvi put postao otac , a povodom rođena sina , Sloba je organizovao veliku proslavu . Sloba je nedavno izjavio da je presretan što je porod prošao kako treba , te da maleni Damjan liči na njega.

 

 

Sloba se u posljednje vrijeme slabije pojavljuje u javnostu , a kada je nedavno objavljena nova slika njegove porodice na društvenim mrežama , mnogi su ostali začuđeni. Pjevač je uslikan u društvu svoje supruge i majke koja se nalazi u invalidskim kolicima , a Slobia supruga ju gura . Na licu Slobine majke ali i supruge , prisutan je široki osmijeh a maleni Damjan se nalazio u rukama svoje bake. Njegovi pratitelji na Instagramu su bili oduševljeni ovom fotografijom, i ovom prilikom možmo vidjeti kako Jelena poštuje Slobu , kao i njegovu majku , što dokazuje da ona neizmjerno voli svoga supruga , i trenutno žive u skladnom braku sa svojim sinom . Sloba je veoma aktivan na društvenim mrežama , pa vrlo često podijeli  fotografije sa svojom suprugom.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here