Porodica Ražnatović je u proteklih deset dana bila glavna tema u medijima u regionu . Naim , vijest o rođenju Veljkovog drugog nasljednjika je obišla cijeli Balkan. Ono što je posebno interesantno da je maleni Veljkov snin rođen upravo na rođendan Veljkovog oca , a roditelji su novorođenom sinu dali ime Krstan.

 

 

Od Bogdanine udaje za Veljka Ražnatovića , porodica Rodić je postala veoma zanimljiva za širu javnost . Rodići su svakako sretni , što im je zet jedan od najpoznatijih u Srbiji, a za Veljkovu punicu i punca , mnogi imaju smao riječi hvale , i prate ih glas da su vrijedni ljudi . Pošrodica Rodić je vrlo brzo preplavila medije , iako to nikada nisu željeli. Bogdanine sestre Nataša i Bojana , kao i majka Danijela , postale su česta tema domaćih medija.

 

 

Naime , poznato je da se Bogdanina sestra Bojana , udala za sin od poznate pjevačice Goce Božinovske , a Nataša je bila u vezi sa sino od Zlate Petrović. Međutim , nedavne Natašine objave na Instagramu svjedoče o njenoj romantičnoj interesi za muškarca po imenu Matija Bojović. Osim toga čini se da joj ovaj crnogorac pruža ogromnu podršku i na poslovnom planu , pa je zajedno sa Natašom sudjelovao u renoviranju prostora u kojem se nalazi burger restoran. Nataša je pokrenula nvi biznis , te je pripremila izuzetno raznovrsnu ponudu , a glavni fokus je stavila na burgere. Za razliku od Veljkove i Mirkove supruge , koje su se posvetile odgoju djece , najstarija sestra Bogdane Ražnatović , odlučila je prvo pokušati razviti vlastiti biznis koji bi mogao ostvariti dobre prihode , jer u neposrednoj blizini nema sličnih objekata kao pto je ovaj njen.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here