Društvene mreže su dostigle svoj vrhunac , tako da možemo da vidimo i čujemo razne stvari za koje prije pojave društvenih mreža teško da bi saznali. Naime , riječ je o tome da nažalost postoje ljudi koji ne biraju svoja sredstva kako bi došli do novca i moći , te se služe svakojakim stvarima kako bi se obogatili i dobili što više novca.

 

 

Danas također možemo često vidjeti kako se mlađe djevoke stupaju u brakove sa starijim muškarcima, ili za njih obavljaju neke radnje za koje su plaćenje. Vrlo esto možemo videti da takve djevojke prolaze razne osude okoline . U današnjem članku Vam donosimo jednu takvu priču. Riječ je o djevojci koja je od malena živjela u jako teškim uslovima , pa je kada je porasla odmah počela da radi sa svojo majkom i na taj način obezbjeđuje sebi osnovne stvari za život.

 

 

 

 

 

Njih dvije su radile kao čistačice u jednoj školi , a živjele su jako teškim životom, bile su podstanari pa im je i to bilo dodatna briga , jer nisu imale svoj krov nad glavom. Njih dvije su imale jdnog komšiju koji je bio sam , a bio je poprilično star , te su njih dvije vodile brigu o njemu, a on bi im uzvratio tako što bi im platio osnovne namirnice i potrebštine. Jednom prilikom je djevojka sama otišla kod komšije, a on je tada iskoristio priliku uhvatio je za ruku i aprosio je. Pošto je bila maloljetna , on joj je rekao da će sačekati njen 18.rođendan , te odah nakon toga se mogu vjenčati. Djevojka je odlučila da svoju priču podijeli javno , kako bi čula mišljenja drugih djevojaka i žena , te da joj pomognu u odluci. Šta vi mislite o ovome ? Šta biste Vi uradile da ste na njenom mjestu?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here