Svima je jako dobro poznato kako pjevači i pjevačice sa naših prostora žive luksuznim životom , Nije tajna da su mnogi od njih izjavili kako bi radije da mogu svoj privatni život bi držali daleko od očiju javnosti , te da bi voljeli kada bi mogli novcem kupiti svoj mir i privatnost. Svakako da svi oni uživaju u novcu koji zarade, a u današnjem članku ćemo se osvrnuti i na život poznatog pjevača Ljube Aličića.

 

 

Javnosti je pjevačev život , posebno ljubavni zaista zanimljiv i javnost je ispratila sve njegove ljubavne afere. Ljuba se oženio veoma mlad , kada je ima 20 godina , u tom braku je dobio sina Dejana , koji je krenuo očevim stopama , odnosno i on se počeo baviti muzikom.

 

 

Ljuba je u braku sa Željanom od 1988.godine , a poznato je da je pjevač posvetio i pjesmu svojoj životnoj saputnici . Pjesma ” Svirajte mi za Željanu ” je postala veliki hit. Ljuba ne krije činjenicu da je imao veliku sreću kada je naišao na tako poštenu ženu kao što je njegova Željana. Njihov brak još uvijek traje , i to je kako kažu veoma skladan brak. Nikada nisu imali nekih većih scena ili trzavica koje bi poljuljale njihov odnos. Ljuba i Željana žive u luksuznoj vili. Njihova kuća je sva od zlata , a jedne priike je Ljuba novinarima rekao da su išli čak u Ameriku kako bi nabavili procelan , a namještaj su narčili čak iz Egipta. Kada su novinari došli da snime Ljubinu kuću , tamo su zatekli Željanu kako mu maše sa prozora. Željana je zaista posebna žena .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here