Voditeljica Dušica Jakovljević je u svojoj emisiji dala komentar na navodnu fotografiju Anđele Đuričić u toplesu, koja se na kraju ispostavila kao fotomontaža. Međutim, Anđela nije bila zadovoljna onim što je čula o sebi. Dušica Jakovljević je izrazila šok dok je gledala spornu sliku, a njen gost Lepi Mića se pridružio raspravi, te su zajedno uživo na programu dali derogativne komentare o ponašanju Anđele nakon raskida s Zvezdanom Slavnićem.

Anđela je iznela svoje mišljenje danas, ističući da je bila iznenađena postupkom voditeljke. Ona je naglasila da je neprofesionalno da jedna voditeljka na nacionalnoj televiziji koristi fotografiju s njenog Instagram naloga, koja je zapravo bila objavljena i na drugom profilu uz poruku upućenu porodici Slavnić i Ćurčić. Anđela je istakla da je to vjerovatno bila šala s tog profila, ali da je voditeljka to predstavila kao da je ona lično objavila tu sliku s porukom. Također je izrazila svoje razočaranje što voditeljka, koja tvrdi da se bavi tim poslom već 20 godina, koristi laži na nacionalnoj televiziji. Anđela je naglasila da je svako odgovoran za svoje postupke i izjave te da je voditeljka o sebi izrekla mnogo više nego o njoj. Ipak, nije željela previše govoriti o voditeljki, ali je spomenula da, ako je ona povuče za jezik, morat će iznijeti istinu o njenim postupcima i aktivnostima.

Ona je istaknula da su u emisiji dobili tu informaciju, ali da u tom trenutku nisu znali da se radi o fotomontaži. Dušica je priznala da je kasnije vidjela da je riječ o manipulaciji te da je reagirala na ono što je vidjela, ali da nije bila osoba koja je objavila tu fotografiju niti je ikamo plasirala. Ona je izrazila želju da Anđeli poželi sve najbolje.

Nakon toga, Anđela se još jednom oglasilaputem svog Instagram profila i izjavila da je došlo do nesporazuma oko njene izjave za Dušicu. Ona je objasnila da je svoj odgovor dala kao reakciju na nepotrebno vrijeđanje koje su Dušica i gost iznijeli o njoj u emisiji. Anđela je izrazila uvjerenje da nije bilo zle namjere s Dušičine strane, kao što ni ona nema loše namjere prema njoj.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here