Mjesec dana nakon nedavnih strašnih masakra u Srbiji, pjevač Željko Joksimović odlučio je progovoriti o tim tragičnim događajima. Na svom Instagram profilu, odgovorio je na pitanja mnogih ljudi koji su se pitali zašto nije dao izjave u vezi s tim incidentima.Joksimović je objasnio da je šutio jer su tragedije bile toliko velike da su svi bili zanijemjeli. Shvatio je da što duže šutiš, teže je pronaći riječi. U svom postu istaknuo je važnost obrazovanja umjesto oružja, dijaloga umjesto mržnje te potrebu za pomirenjem umjesto podjela u Srbiji. Sve to je čuo večeras i vjeruje da je to ispravan pristup.

Važno je napomenuti da se ni Joksimovićeva supruga, voditeljica Jovana Joksimović, nije javno oglasila o tragediji. Prije godinu dana, Jovana je bila u središtu skandala kada je izbacila gosta Mlađana Đorđevića iz svoje emisije nakon što je nazvao Aleksandra Vučića izdajnikom. Nedavno su se pojavile vijesti u srpskim medijima da je Joksimovićeva tvrtka, Minacord Media, dobila financijsku podršku od Radio-televizije Srbije (RTS) u iznosu od milijun i pol eura.

Željko Joksimović je poznati pjevač čija je popularnost traje već godinama. Njegova karijera obuhvaća širok spektar glazbenih žanrova, od popa i balada do tradicionalne balkanske glazbe. Njegov prepoznatljiv vokal, izražajnost i emotivnost u izvedbi stekli su mu veliki broj obožavatelja diljem svijeta.

Joksimović je ostvario značajan uspjeh na domaćoj i međunarodnoj glazbenoj sceni. Bio je sudionik Eurosonga 2004. godine, gdje je zauzeo drugo mjesto s pjesmom “Lane moje”. Također je napisao i komponirao pjesmu “Lejla”, koju je izveo Hari Mata Hari na Eurosongu 2006. godine i osvojio treće mjesto.Njegovi albumi redovito se nalaze na vrhovima glazbenih ljestvica i postižu veliku popularnost. Njegove pjesme često se emitiraju na radijskim stanicama, a koncerti su mu uvijek dobro posjećeni.Svojim talentom i radom, Željko Joksimović ostvario je dugotrajan uspjeh u glazbenoj industriji, te se njegova popularnost i dalje održava i raste kroz godine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here