Proslavljena pjevačica Ana Nikolić potražila je pomoć u rehabilitaciji kod slavnog rock glazbenika Momčila Bajagića Bajage kako bi se nosila s problemom alkoholizma. Prije dvanaest godina, fotografija je zabilježila njezino prisustvo ispred privatne ustanove u Zemunu specijalizirane za pomoć osobama koje se bore s ovisnošću. Ta ustanova je poznata po svojoj stručnosti u učinkovitom rješavanju ovisnosti. Iako je Ana Nikolić u početku imala pozitivne rezultate tijekom svog boravka, nažalost, na kraju je ponovno pala u svoje poroke.

Nakon što je priznala svoj problem s alkoholom, Ana je shvatila da joj je potrebna stručna intervencija, što je bila hrabra odluka. Odlučila je potražiti pomoć u specijaliziranoj klinici koja se ističe sveobuhvatnim pristupom liječenju različitih vrsta ovisnosti, uključujući alkoholizam, kockanje i ovisnost o drogama. Klinika ima iznimno visok postotak uspješnosti, pri čemu većina pacijenata postiže potpuni oporavak.

Proces liječenja trajao je oko godinu dana i započeo je sedmodnevnim boravkom u bolnici. Tijekom tog razdoblja, pacijentima su pružene detaljne procjene i provedeni su postupci detoksikacije. Nakon toga, medicinski stručnjaci su preporučili individualizirani plan liječenja koji uključuje terapije usmjerene na suzbijanje želje za alkoholom i razvijanje snažne averzije prema pijenju. Također se koristi mjesečna injekcija ili implantirana kapsula kao preventivna mjera protiv recidiva tijekom jednog do dva mjeseca. Nakon početne faze bolničkog liječenja, pacijenti su obavezni redovito dolaziti na pregled i terapije na mjesečnoj razini.

Nedavno izvješće iz Republike otkrilo je da se i Momčilo Bajagić liječio u istoj ustanovi, poznatom po svojim glazbenim uspjesima. Navodno je trenutno ponovno na terapiji. Detaljnijim pregledom utvrđeno je da je njegova jetra pretrpjela značajna oštećenja zbog dugotrajne konzumacije alkohola. Tijekom svog boravka u klinici u Zemunu, Bajaga je redovito posjećivao i bio pod stalnim nadzorom internista Specijalne bolnice za interne bolesti. Međutim, Bajaga je opovrgnuo nedavne medijske navode o liječenju od alkoholizma, pa je upitno jesu li te informacije zaista istinite.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here