Pjevačica Mina Kostić je ejdna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima. Kako su ediji uspjli vidjti Mina se zabavlja sa 15.godina mlađim muškarcem , a viđani su zajedno na raznim javnim događajima . U početku su svoju vezu krili , međutim , više ne žele da se skrivaju , te je sada pjevačica odlučila o svom odnosu da iznese više detalja.

 

 

Mina je za medije priznala da je najviše se plašila reakcije njene 13.godišnje kćerke. Međutim na Minino iznenađenje , Anastasija je raširenih ruku dočkala partnera svoje majke . Mina je ispričala da je njihov suset sudbinski te da ga sam Bog posla. Upoznali su se u komšiluku, te su se nastavili dopisivati .

 

 

Mina je istakla da postoji želja da svoju vezu kuniše brakom . Nada se velikoj svadbi na graskom trgu , a njeno idealno vjenčanje i bilo kada bi Nina Badrić zapjvala neke svoje hitove. Mina nije skrivala svoju sreću dok je pričala ove detalje. Dodala je da je razmišljala o djetetu , s obzirom da njen partner još uvijek nema djecu , a ona je u dobi od 47.godina , pa samim tim ako žele djecu , trebali bi što prije roditi. Iako su je doktori jedno upozorili da ožda nikada više neće moći zatrudniti , te je dodala da je jednom bila trudna a da toga nie bila ni svesja. To je bilo na snimanju spota “Betonske grudi” s Igorom. Cijeli dan je imala mučninu a tek nakon deset dana je saznala da je trudna. Mina je ostvarila zavidnu karijeru , i snimila veliki broj hitova , a poznato je da na svojim nastupima uvijek napravi dobru atmosferu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here