Pjevač Aco Peović je jedan od najpoznatijih na domaćoj javnoj sceni . On je jedan od onih pjevača koji svaki put kada nastupa , traži se karta više. Skoro svaka njegova pjesma je veliki hit . Međutim , Aco svojim velikim uspjehom ne smatra karijeru , već svoju porodicu . Poznato je da je u braku sa supeugom Biljanom , te da već skoro 30.godina žive skladno i bez skandala .

 

 

Aco i Biljana su u braku dobili tri kćerke , i svaka od njih je na svom polju koji je izabrala veoma uspješna , a roditelji su izuzetno ponosni na svoje tri ruže. Aco je poznat po tome da vrlo često priča o svojoj porodici , jer mu je ona najvažnija , a je tako jednom prilikom ,u jednoj emisiji u kojoj je gostovao , ispričao kako je izgledalo njegovo vjenčanje sa Biljanom , na koje je pjevač kasnio .

 

 

Biljana i Aco su se upoznali na samom početku Acine karijere . Upoznali su se u jednom klubu , a Biljana je tada bila maturantkinja. Aco je tada nastupao u jednom lokalu u Prijepolju , a u taj lokal je jedno veče došla Biljana sa svojim drugaricama . Čim su se pogledali Aco je znao da je ona baš žena za njega , i to je bila ljubav na prvi pogled . Kasnije je i Biljana priznala da je i ona od prvog trenutka osjetila privlačnost između njih , te je ona bila ta koja je učinila prvi korak , i ona je Aci prva prišla.Nakon samo sedam dana zaavljanja oni su odlučili da se vjenčaju, a njeni roditelji nisu uopšte bili oduševljeni sa tom idejom , jer su željeli da ona upiše i završi fakultet. Biljana je obećala roditeljima da će ga završiti dok je u braku sa njim.Međutim , nakon što su se uzeli , preselili su se u Beograd zbog Acine karijere , i Biljana je održala obećanje .Iako je imala djecu , uspjela je završiti fakultet . Aco je imao 23 godine kada je svojim roditeljima rekao da se ženi , pitali su ga da li je pijan i da li je dobro razmislio.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here