Novak Đoković je po mnogim statistikama najbolji teniser svijeta . Novak je veoma interesantan i medijima , koji o Đokoviću uglavnom pišu u negativnom kontekstu , te imaju zamjerku na svaki njegov pokret. Posebne špekulacije mediji iznose vezano za njegov brak sa Jelenom Đoković.

 

 

Novak i Jelena su već skoro deceniju u braku , i imaju dvoje djece sina Stefana , i kćerku Taru , a svako malo mediji pišu kako se ovaj par razvodi. Jelena se na takve glasine samo smješka , te je istakla u jedno interviju kako ona ne prati medije , pa se ne uznemirava zbog natpisa u njima.. Njima je veoma jasno da su ljudi željni senzacionalističkih vijesti , i da im je to puno interesantnije kada čuju da se razvode , a ne da se vole.

 

 

Međutim , da su sve medijske šekulacije Novak i Jelena dokazuju svakodnevno. Ovaj par njeguje svoj odnos i ne dozvoljavaju sebi da ga zapuste , zato je njihova ljubav i nakon toliko vremena jaka. Novak je mišljenja da se u svakom odnosu ne treba ništa podrazumjevati , i ne treba ništa da se zanemaruje , bilo da se radi o vezi , braku ili poslu . Novak smatra da je Jelena najkompletnija osoba koju poznaje , i sve ga kd nje oduševljava. Puna je podrške i razumijevanja i oboe se veoma trude da rastu kao ličnosti jedno uz drugo . Novak kaže da je istina da su očevi slabi na kćerke , te kada ga Tara zagrli za njega cijeli svijet stane. Nravno da  je takav osjećaj i sa Stefanom , ali kćerke su uvijek bile tatine mezimice , a sinovi mamini.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here