Najpoznatija pjevačica Jelena Karleuša je na estradnoj sceni već skoro tri decenije , i ostvarila je izuzetno zavidnu karijeru u Srbiji , ali i u regionu . Osim svojih pjesama Jelena je postala poznata i po skandalima koji je prate od početka njezine karijere , i tako je Jelena tema u medijima svaki dan , iako već dugo vremena nije snimila nikakv novu pjesmu.

 

 

Pjevačica je posebno aktivna na društvenim mrežama , gdje iznosi svoje mišljenje i stav o svemu i to bez dlake na jeziku, pa se tako zamjerila mnogima i nema baš puno prijatelja na estradi . Naime , prošle godine je Karleuša na svom Instagram profilu objavila kako se razvvodi od svog supruga Duška Tošića , sa kojim je u braku već 15.godina , i sa kojim ima dvije kćerke , Niku i Atinu.

 

 

Međutim , nakon te objave, št se tiče razvoda ni Jelena ni Duško se više nisu oglašavali , tako da se predpostavlja da do razvoda nije ni došlo , nego su prebrodili još jednu od mnogobrojnih kriza koje su imali u braku za 15 godina. Ono to su paparaci otkrili je to da par i dalje živi u istoj vili , zajedno sa svojim kćerkama , a sada je Jelena na iNstagramu objavila sliku sa Uskrsa , te su mnogi pomislili kako u se pomirili. Na fotografiji je njihova kćerka Nika i Duško , i kuckaju se sa jajima sa Uskrs , te se čini da je atmosfera u njihovoj kući idilična , prava porodična. Kao opis fotografije Jelena je stavila Moja Nikica , ali se potrudila da se i Duško lijepo vidi na fotografiji, što se dalje špekuliše da su oni i dalje zajedno te da se nisu ni razveli.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here