Na estradi je poput bombe odjeknula vijest da je nedavno peminuli kreator Saša Vidić ostavio nedovršenu knjigu, u kojoj je otkrio detalje iz života raznih poznatih ličnosti sa naše estrade. Iako se do sada samo nagađalo o kojim estradnjacima je riječ , saznajemo od Šainog bliskog prijatelja koji je pročitao cijelu knjigu , jedna od centralnih tema knjige njegov je odnos sa bivšom najboljom prijateljicom Svetlanom Cecom Ražnatović. On je na više od 15 strana napisao zbog čega su se posvađali.

 

 

Naime, kako je Vidić bio upućen u svaki detalj iz privatnog života Ražnatovića, on je pisao o njenim partnerima o kojima javnost do sada nije znala. U jednom poglavlju pisao je o prekidu prijateljstva između Cece i Mire Škorić, koje su svojevremeno bile nerazdvojne.

 

 

Također je Saša u svojoj knjizi iznio sve informacije, navodeći imena i prezimena, a navodno ima i dokaze za to, koje se sve pjevačice bave elitnom prostitucijom. Pominju se i oni koji imaju privatni biznis , au stvari je riječ o pranju novca , te ko mu je do sada ostao užan za njegove haljine i odijela , kao i stakling koji im je radio. Saša je bio poznat po tome da nije imao dlake na jeziku, pa je u knjizi pisao io pjevačicama koje se u javnosti predstavljaju kao da žive u svili i kadifi, a zapravo jedva sastavljaju kraj sa rajem. Jedno posebno poglavlje Vidić je posvetio i vezama estrade i mafije.Međutim, bez sumnje će najveći šok izazvati poglavlje pod nazivom “U ormaru”, u kom je Saša pisao o tabu temi koja je broj jedan na estradi. Odnosno radi se o tome ko sve po njegovim saznanjima od pjevača ima homos**ualne sklonosti. Saša je sve to napisoa jer je bio isprovociran pojedincima za koje je on znao da su gej orijentacije, au javnosti se predstavlja mačo tipovima.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here