Početni ples na vjenčanju obično je emotivan trenutak koji bi trebao ostati nezaboravan za mladence i goste. Izbor pjesme za taj ples često ima dublje značenje za par. Međutim, nedavno objavljen video isječak sa jednog vjenčanja na Balkanu privukao je široku pažnju, ali nažalost iz pogrešnih razloga.

Video je postavljen na Instagram stranici “Videji_8” i izazvao je jednoglasnu reakciju gledatelja koji su bili zgroženi onim što su vidjeli. Mnogi su kritizirali pjesmu, ples pa čak i mladenkinu haljinu, nazivajući ih “transferom blama”. Na videu se vidi da su mladenci veselo plesali po pozornici dok su gosti snimali taj trenutak. Mladenka je uspješno spriječila da joj haljina sklizne, dok je mladoženja čak odbacio cigaretu na pod. No, najveći propust u prosudbi dogodio se kada je mladoženja pokazao prema nekim gošćama i gestikulirao da su mnoge od njih čekale u redu s njim da provedu noć.

Nakon što su ljudi pogledali video, mnogi su bili bijesni i ogorčeni zbog tog postupka. Komentari ispod videa bili su preplavljeni negativnim reakcijama, dok je bilo teško pronaći pozitivne povratne informacije. Gledatelji su izražavali nelagodu i bijes, a neki su smatrali ponašanje mladoženje neprikladnim i neugodnim. Posebno se isticala nelagoda zbog geste pušenja dima u lice drugim osobama te je bilo i komentara o tome kako se jedna žena držala za haljinu kako bi spriječila da joj grudi budu otkrivene. Bacanje cigareta na pod također je izazvalo zgražanje među gledateljima.

Sve u svemu, video je izazvao negativne reakcije zbog neprimjerenog ponašanja mladoženje i neugodnih situacija koje su se dogodile tijekom početnog plesa na vjenčanju. Mnogi su izrazili razočaranje i nelagodu te komentirali da je takvo ponašanje neprihvatljivo.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here