Aleksandar Saša Filipović je istaknuti novinar iz Srbije s impresivnom karijerom koja traje već više od dvadeset godina. Njegove voditeljske sposobnosti donijele su mu ogromnu popularnost kroz zadivljujuće emisije koje je vodio u zemlji. Posebno se ističe njegov rad u emisiji Tabloid, koju je ne samo vodio, već i uređivao. Filipović je uvijek pokazivao istinsku strast prema novinarstvu tijekom svoje karijere, često izjavljujući da je to njegov pravi poziv.

Kao voditelj, osoba je ispunjena entuzijazmom i vojvođanskim duhom, dok strastveno prenosi svoje poruke kroz mikrofon. No, Filipović otvoreno priznaje da ne podnosi dosadne goste te uvijek teži zanimljivom i uzbudljivom sadržaju. Njegova reputacija također je oblikovana i nekim od povremenih pogrešaka. Na primjer, jednom prilikom je pitao je li glumica Eva Ras uvijek bila mađarskog porijekla.

Međutim, jedna od njegovih najvećih pogrešaka dogodila se kada je pogrešno izgovorio prezime svog gosta Aleksandra Tijanića, predstavljajući ga kao uglednog srpskog novinara. Okrećući se njegovom privatnom životu, Aleksandar je ranije bio u braku s Dacom Brebanović Filipović, koja nažalost preminula prošle godine, ostavljajući ogromnu prazninu kako u njegovom životu tako i u životu njihovog sina Vladimira.

Supruga Aleksandra Filipovića uvijek je izbjegavala javnost, preferirajući posao sekretarice u specijaliziranoj ginekološkoj bolnici. Nažalost, izgubila je bitku s teškom bolešću u mladosti, u dobi od 51 godine, ostavljajući iza sebe supruga i sina. Voditelj se oglasio na društvenim mrežama kako bi obavijestio prijatelje o njenom odlasku, izražavajući tugu i prazninu koja je ostala u njihovim životima. Zadržao je uvjerenje da je ona otišla u bolji svijet, mjesto koje će joj donijeti više radosti i lagodnosti. Njene strasti u životu bile su more, obiteljsko druženje i uživanje u životu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here