Miljana Kulić (rođena 1993. u Nišu) je učesnica rijalitija koja je prvi put stupila pred kamere u šou programu “Maldivi” 2015. godine, a zatim je učestvovala i u “Parovima”, te kasnije postala deo ekipe u “Zadruzi”. Tokom svog boravka u “Parovima”, Kulić je zatrudnela s Ivanom Marinkovićem, bivšim suprugom pevačice Goce Tržan.Izražavajući poštovanje i priznanje za značajnu ulogu koju je rijaliti imao, iskazala je zahvalnost produkciji, svesna dubokog duga koji postoji. Nakon što su jutros pobegli iz Elite, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola brzo su se vratili u Belu kuću, dok se Miljana ubrzo vratila nazad. Nakon što je nasilno ušla i izašla iz prostorija, Kulić je konačno otkrila razlog za svoje promenjeno mišljenje. Izražavajući poštovanje prema produkciji rijalitija, iskazala je duboku zahvalnost i priznala značajan dug koji ima prema njima.

 

 

 

U razgovoru sa cimerom Dušanom Tomićem Šanom, Miljana Kulić je istakla ključnu ulogu koju njen sin ima u njenom životu. Bez prisustva deteta, smatra da bi otišla zbog bola u uhu. Međutim, sada, kao roditelj, oseća odgovornost da obezbedi i zarađuje novac za svoje dete. Iako su izazovi prisutni, Miljana priznaje da su ona i otac njenog deteta jednako važni u njihovom životu. Takođe izražava zahvalnost ljudima koji su joj pružili podršku u teškim trenucima, naglašavajući da su joj spasili život kada njeno dete nije bilo prisutno.

 

 

 

Povratkom u rijaliti, Miljana je otkrila Zoline namere, izražavajući razočaranje zbog njegovog odstupanja od prvobitnog plana. Plan je bio pregovarati o stvarima kao što su stan ili putovanje na Rajsko ostrvo, ali Zola je neočekivano tražio hitnu isplatu od 100.000 evra, s uslovom da mu se taj iznos mora isplatiti pre završetka rijalitija. Naravno, takav vid ucene nije bio prihvatljiv.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here