Milica Gajić je stekla pažnju kao prva snaha bivšeg predsjednika Savezne Republike Jugoslavije, Slobodana Miloševića. U uslovima izazovne ekonomije 1990-ih godina, postala je poznata po tome što je među prvima odlučila povećati grudi silikonskim implantatima. Međutim, njena posvećenost poboljšanju izgleda nije se tu zaustavila. Značajnu količinu novca uložila je u daljnje usavršavanje svojih fizičkih karakteristika.

Dosljedno dotjerana, kitila se raskošnim odjevnim kombinacijama i pojavljivala se na raznim javnim okupljanjima, često noseći visoke potpetice. U posljednje vrijeme, odlučila se udaljiti od javnosti. Prema medijskim izvještajima, njen brak sa Markom je okončan nakon što se on preselio u Rusiju.

Godine 1997., Marko Milošević je dobio rezidenciju koja se mogla pohvaliti prostranim bazenom održavanom na stalnoj temperaturi od 38 stepeni. Milica Gajić je uživala u ovoj raskošnoj pogodnosti. Bez obzira na proteklo vrijeme, Milica je ostala snažno posvećena Miloševićevom porodicom i uvijek je izražavala divljenje prema cijeloj porodici. Treba napomenuti da je Borislav Milošević, brat Slobodana Miloševića i bivši jugoslavenski ambasador u Moskvi, potvrdio u intervjuu za The New York Times da njegova porodica živi u harmoniji. Također se saznaje da je Marko oženjen Ruskinjom s kojom ima dijete.

Tokom tog perioda, Milica Gajić, koja je bila partnerka Marka, ali nije bila u braku s njim, izjavila je za “Blic” da nije imala saznanja o situaciji. Odlučno je izjavila da tome nikada nije bila svjedok niti je o tome čula iz prve ruke, već putem medijskih izvještaja. Tokom telefonskog razgovora, Milica Gajić je potvrdila da je u kontaktu s Markom. Međutim, jasno je dala do znanja da nikada nije ispitivala njegov bračni status niti da li ima dijete s Ruskinjom. Milica je izrazila umor od ovih glasina i ravnodušnost prema njima. Kada je pitana da li planira posjetiti Marka u Moskvi i kada ga je posljednji put vidjela, nije željela otkriti detalje, ali je spomenula da njeno dijete često tamo odlazi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here