Poznati srpski glumac i voditelj , Milan Kalinić se u posljedne vrijeme vrlo rijetko pojavljuje na malim ekranima, i svima se čini kao da se on potpuno povlači iz javnosti. Činjenica je da je on oženjen , te da ima dvoje djece kojima se trudi da bude uzor , iako je imao vrlo burnu prošlost.

 

 

Naime , iz medija doznajemo kako je glumac nekoliko puta bio u zatvoru , a danas se on nimalo ne ponosi svojim ponašanjem . Mnogi koi ga poznaju znaju da on ima nekoliko uslovnih kazni , iako kaže da je naučio lekciju iz svojih grešaka , i ne želi da ih ponavlja. Među kaznama se nalazi i jedna za tuču , kao i jedna za krađu. Naime , glumac je 1992.godine optužen da je pokušao da otuđi televizor iz prostora sportskog društva Crvena Zvezda , a tada je kažnjen sa 4 mjeseca uslovne kazne.

 

 

Poznato je da je Milan vatreni navijač Crvene Zvezde , a prije četiri godine umalo nije završio u zatvoru , jer je učestvovao u timu između navijača Zvezde i Partizana, koji je želio pred košarkaški dvoboj ova dva tima . Razlog tuče je mjesto u VIP loži , a Milan je za taj prekršaj dobio uslovnu kaznu od 100 hiljada dinara i 10 mjeseci zatvora. Milan je također dobio i zabranu prisustva na utakmicama Crvene Zvezde , u trajanju od godinu dana , a njegovoj supruzi se nimalo nije svidjelo njegovo ponašanje. U presudi je navedeno kako je Milan svom protivniku stavio jaknu na glavu i udarao ga , a utvrđeno je da je on žeio da izazove nered , a ne da ga smiri.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here