U proteklom periodu , svi mediji u regiji su pisali o mladoj djevojci iz Bosne Hercegovine , koja je očarala sviet svojom ljepoto , i već ima veliki broj ponuda od raznih agencija za modeliranje poznatih brendova. Mladić iz Srbije koji je jako dobro oznat u svijetu mode , dok je na našim prostorima prava misterija.

 

 

Naime , riječ je o Aleksiju Gavriloviću iz Novog Sada , kojeg u modnom svijetu nazivaju Apolonom svjetskim medijima koji ga već godinama unazad nazivaju i najzgodnijim srbinom . Aleksa danas ima 30.godina i završio je pravni fakultet ali se još uvijek ne bavi ovom profesijom . On je 2016.godine ponio i titulu Mister Universal Ambassador preko svojih matičnih agencija koja se nalazi u Srbiji . Aleksa je i radio za mnoge poznate agencije u svijetu kao što su one u Londonu , Parizu , Barselnbi , Kopenhagenu i Milanu.

 

 

Aleksa je jednom prilikom u interviju rekao da se mali broj muškaraca okuša u svijetu modelinga. Najveća zabluda o muškom svijetu modelinga je ta da svi misle da su muški modeli gaj ili isfeminizirani , i baš iz tog razloga se ne bave modelingom. Iako je nosio i predstavljao mnoge poznate rendove , u njegovom sjećanju je posebno mjesto zauzela kuća Dolče i Gabana , koja se nalazi na vrlo visokom nivou i čiji modeli posvećuju posebnu pažnju. Aleksa se pojavio u spotu pjevačice Aleksandre Prijović , za pjesmu Zvuk tišine. Na njegovom instagram profilu možete pogledati njegove fotografije , koje svakodnevno objavljuje , i moramo priznati da izgleda savršeno, da nije bez razloga nosioc titule najzgodnijeg srbina na svijetu , a još uvijek nije oženjen m pa je također i najpožejniji neženja.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here