Jedan od najpoznatijih parova na našoj domaćoj sceni su svakako fudbaler Duško Tošić , i pjevačica Jelena Karleuša . Vrlo često se pisalo da je njihov brak u kojem su dobili dvije kćerke Niku i Atinu , u krizi , ali su supružnici uvijek uspijevali da svoje probleme prevaziđu i uprkos svemu ostanu zajedno.

 

 

Tako je bilo sve do prošlog ljeta , kada je Jelena Karleuša , na svom Instagram prfilu objavila da se Duško i ona sporazumnorazvode , a razlog tome je da se Duško više ne osjeća kao dio njihove porodice . Ova njena objava je podigla veliku prašinu u javnosti , a mediji su danima pisali na ovu temu , međutim od tada , pa sve do danas , niko se više nije oglašavao vezano za njihov razvod, tako da javnost ne zna da li je razvod uopšte i pokrenut .

 

 

Po svemu sudeći par i dalje živi u istoj kući , a teško je presuditi u kakvim su odnosima . Duško i Jelena se ne pojavljuju u javnosti zajedno , ali su i dalje oboje jako privrženi roditelji svojim kćerkama koe su sada tinejdžerke , i kojima sasvim sigurno teško pada situacija sa njihovim roditeljima. Jelena je aktivna na društvenim mrežama , za razliku od Duška , pa je njegova svaka objava pomno popraćena i komentarisana od strane njegovih fanova . Naime , on je na svom Instagramu objavljuje uglavnom statuse koji imaju veze sa njegovim poslom , ali sada je objavio sliku iz auta sa kćerkom Nikom , a mnogi se nadaju da će doći do pomirenja između njega i Jelene , ako već i nije došlo , a par o tome šuti iz nekog razloga.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here