Proteklih dva mjeseca porodica Ražnatović je glavna tema u medijima . Naime , pisalo se o rođenju Veljkovog drugog sina Krstana , a odmah zatim i o Anastasijinoj trudnoći , koja je posebno obradovala Cecu , koja se radovala što će pored dva unuka , da dobije i jednu unuku. Ceca se našalila da će bankrotirati kada joj se unuka rodi.

 

 

Međutim , nažalost sreća je kratko traja , i prije dvije sedmice iz Sevije su stigle tužne vijesti za porodicu Ražnatović . Nemanja Gudelj , koji je dečko Anastasije Ražnatović , na svom Instagram profilu je objavio da je Anastasija izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće. Nažalost došlo je do nekih komplikacija u petom mjesecu trudnoće , te je Anastasija imala spontani pobačaj što ju je slomilo , pa se ona povukla iz javnosti i ugasila svije naloge na društvenim mrežama .

 

 

 

Anastasija i Nemanja su zajedno već skoro dvije godine , a u početku je sve bilo idilično , njegova porodica je Anastasiju odlično prihvatila . Čak su iz Sevilje doputovali na njen rođendan u Beogradu , i činilo se tada da se odlično slažu . Međutim došlo je do nekih problema između Anastasije i Nemanjine majke i sestre Vanje , a to je postalo jasno kada su se međusobno otpratile sa društvenih mreža . Na svjetskom prvenstvu u Kataru , one su bile na jednom dijelu tribina , dok je Anastasija bila na drugom . Nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja je nastala prošle godine na proslavi Anastasijinog rođendana , na kojoj je Ceca i Olivera sretne i nasmijane u zagrljaju Nemanje, i niko tada nije mogao ni slititi da će doći do razdora između ove dvije porodice.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here